MSP Kick-Off 2012'nin ardından

2012 2. MSP Kick-Off'u son üç gündür Microsoft İstanbul ofisinde gerçekleşti. Bu yıl ilk defa yapılan uygulama ile ikinci dönem için seçilen MSP arkadaşlarımız bu üç gün boyunca yoğun bir program geçirdiler. Bu program içerisinde  ben de dün MSP arkadaşlarımız ile birlikteydim.

MSP Kick Off içerisindeki sunumumda MVP programından detaylı bir şekilde bahsettim. MSP'lerimizden gelen sorularla yaklaşık bir 15 dakikayı bu konuya ayırmış olduk :) Sonrasında Internet'te dolaşıyorken aslında arka planda neler oluyor, browser sunucuya nasıl ulaşıyor, sunucu nedir, hosting nedir, IIS nedir, IIS 7.5'in avantajları nelerdir gibi konulara değildim.

MSP'lerin heyecanları, ilgileri ve süper soruları ile oldukça keyifli ve anlamlı bir oturum gerçekleştirdik. Üç günlük yoğun program ile eminim ki MSP'ler de bir çok yeni bilgi öğrenip, kendilerini geliştirip, farklı bakış açıları kazanıp kendilerine sunulan imkandan dibine kadar faydalanmışlardır :)

 

Comments

Comments (2) -

Onur Tırpan
Hocam bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Daron hoca ve sizin gibi konsunda uzman MVP hocalardan bu eğitimleri almak bakış açımızı değiştirdi. Saygılar Smile
MuammerBenzes
@Onur : Sizlerle birlikte olmak bizim için her zaman keyifli oldu. Vaktiniz, ilginiz ve katılımınız için ben teşekkür ederim...