INETA Yazılımcılar İstanbul'da buluşuyor etkinliğinin ardından

Süper bir haftasonuydu! :)

INETA Türkiye Yazılımcılar İstanbul'da buluşuyor etkinliğini duyururken bu kadar muhteşem geçeceğini tahmin etmemiştim açıkçası... Gerek konular gerek konuşmacılar gerek muhteşem katılımcılarımız sayesinde dolu dolu, eğlenceli ve keyifli iki gün geçirdik.


İstanbul etkinliği katılımcılarımız

 Cumartesi günü Microsoft Türkiye'den Selçuk Uzun'un açılış konuşmasıyla başladığımız güne Daron Yöndem, Erkan Balaban, Engin Polat ve Osman Çokakoğlu ile devam ettik. Artık gelenekselleşmeye başlayan :) panelimiz ile günü tamamladık. Günün en eğlenceli ve katılımcıların merak ettiği sorulara cevap bulduğu kısmı yine panel oldu :)


İstanbul etkinliği panelden bir an...

İkinci güne Özkan Altuner ile başladık. Sonrasında Daron ile birlikte ASP.NET Performans İşlemleri oturumunu gerçekleştirdik. Bu oturumda uygulama tarafında yapılabilecek birkaç ipucunu anlattktan sonra IIS 7.5'te performans ile ilgili yapılabilecekleri anlattım.

Öğleden sonraki ilk oturumda sıra Fatih Boy'daydı. Hasta olmasına rağmen iki gün boyunca bizi yalnız bırakmayan Fatih'e çok teşekkür ederim.

Fatih'ten sonra sıra benim IIS 7'de Hata Giderme başlıklı oturuma geldi. Uygulamalar ile ilgili sunucu tarafında çıkan hataların giderilmesi ilgili detaylı bilgi aktarmaya çalıştım.


IIS 7'de Hata Giderme oturumum

Günü ve etkinliği Oğuz Yağmur'un oturumu ile tamamladık. Benim olduğu gibi katılımcılarında kafası relation olmalı mı olmamalı mı?, RavenDB nerede kullanılmalı? gibi konularda biraz karıştı sanırım :)

Etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan konuşmacılarımız Daron Yöndem, Engin Polat, Erkan Balaban, Fatih Boy, Oğuz Yağmur, Osman Çokakoğlu ve Özkan Altuner'e çok teşekkürler... Etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan sponsorlarımız Microsoft Türkiye ve BT Akademi'ye de çok teşekkürler... En büyük teşekkür tabii ki katılımcılarımıza... İki gün boyunca sürekli yanımızda oldular, ilgileri ile bizi sürekli canlı tutan katılımcılarımıza çok teşekkürler...

Etkinlikte kullandığım sunumları aşağıda bulabilirsiniz :

IIS75-Performans.pptx (313,11 kb)

IIS75-HataGiderme.pptx (580,98 kb)

Etkinlik fotoğraflarına Facebook'tan ve yüksek çözünürlüklü olarak Skydrive'dan ulaşabirsiniz.

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere ;)

 

Comments