DEU-INETA Summer Camp'in ardından

INETA Türkiye olarak yeni bir organizasyona daha imza attık. INETA Türkiye Akademik Etkinlikler Yöneticisi Sertay Halka ve 9 Eylül Üniversitesi'nde MSP olan arkadaşımız Abdurrahman Yıldız'ın organize ettiği DEU-INETA Türkiye Summer Camp'ı 26-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdik.

 

Etkinlikte Sertay Halka ve Fatih Boy'da konuşmacı olarak yer aldılar. Son gün de konuşmacı olma sırası bendeydi.  Öncelikle DNS sisteminden, sunuculardan ve Windows Server 2008 R2'den bahsettiğim outurumlarıma Bulut Bilişim ve sanallaştırma kavramları ile devam ettim.

Öğleden sonra ise sıra IIS ile ilgili oturumlardaydı. Öncelikle IIS'te hata giderme ile ilgili kısımları anlattım. Sonrasında da  IIS'te performans ile ilgili yapılabilecekleri anlattım. Sunumlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz :

IIS75-HataGiderme.pptx (580,98 kb)
IIS75-Performans.pptx (310,66 kb)

Summer Camp'i gerçekleştirmemizi sağlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'ne, MSP arkadaşımız Abdurrahman Yıldız'a çok teşekkürler. Sonuna kadar Summer Camp'te bizi yalnız bırakmayan sevgili öğrenci arkadaşlarımıza da ayrıca çok teşekkürler. Etkinlik ile ilgili fotoğrafları Facebook ve Skydrive üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlk defa gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik bizler için de güzel bir tecrübe oldu. Sanırım önümüzdeki dönemler için benzer talepleri alıyor ve değerlendiriyor olacağız ;)

 

Comments