Microsoft Türkiye Yaz Okulu 2010 - İstanbul

Bu yıl Ankara ile başlattığımız Microsoft Yaz Okulu'nda sıra İstanbul'a geldi. Ankara ve İzmir'de üniversitelerde gerçekleştirilen Yaz Okulu'nu İstanbul'da Microsoft Türkiye ofisinde yapıyoruz. Böylece eğitime katılan arkadaşların Microsoft çalışma ortamını yakından görme ve Microsoft çalışanlarını da tanıma imkanları olabiliyor.

İlk gün Ankara'da olduğu gibi Windows Server 2008 R2 ile ilgili genel konuları ve yenilikleri konuştuk. İkinci gün konuştuğumuz bu konular ve özellikle Hyper-V ve IIS ile ilgili demolar yaptık.

 
Microsoft Yaz Okulu İstanbul öğrencileri ile...

Yukarıda da bahsettiğim gibi Microsoft ofisinde olmanın avantajlarını gördük. İlk gün eski MSP, yeni Microsoft çalışanı olan arkadaşlarımız Merve Bayramusta ve Orhan Yediyıldız görüştüler. Bu arkadaşlardan sonra Imagine Cup yarışmasında bu yıl ülkemizi Polonya'da temsil eden ekipten Yasemin Çelik vardı. Sonrasında da Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcılarından İpek Tunca ile konuşma fırsatı buldular.

 
Microsoft çalışanları ile görüşmeler

Yaz Okulu boyunca çektiğim fotoğraflara Facebook ve Skydrive'dan ulaşabilirsiniz.

Ankara'da olduğu gibi yine keyifli ve hızlı iki gün geçirdik. Tüm arkadaşlara katılımları ve ilgileri için teşekkür ediyorum. Sırada İzmir var...

Eğitimlerde kullandığım slayta aşağıdan ulaşabilirsiniz :

WindowsServer2008R2-YazOkulu.pptx (6,97 mb)

Comments

Comments (2) -

Jamshid HASHIMI
Hocam Izmir yazınızı dört gözle bekliyoruz Smile
Taner
Paylaşım için teşekkürler hocam elinize sağlık ...