Gençsen Geleceksin 3.0 - Atatürk Üniversitesi

Gençsen Geleceksin 3.0 etkinlikleri kapsamında 18 Mart Perşembe günü Erzurum Atatürk Üniversitesi'ndeydik. Erzurum'a etkinlikler çerçevesinde ikinci defa gidiyordum birkaç ay arayla. Kasım ayında da Windows 7 Akademik Lansman'ını gerçekleştirmiştik.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Gençsen Geleceksin 

Erzurum'da beni yine sevgili MSP'miz Hüseyin Durmuş karşıladı. Beraber okula geçip kahvaltı ettikten sonra okuldaki sistem ve yazılım bölümleriyle ilgilenen arkadaşlarla tanıştık.

Yaşadıkları birkaç soruna cevap bulmaya çalıştık. Sonrasında sistemleri hakkında bilgiler de aldık kendilerinden. Benim için oldukça keyifli birkaç saatti çünkü güncel teknolojileri, çok da fazla yardım almadan uygulamışlar ve gayet başarılı bir şekilde kullanıyorlardı. Özellikle PHP on Windows tarafı bir başarı öyküsüydü. Bu konuda en kısa zamanda bir yazı yazmayı planlıyorum.

Etkinlik zamanı geldiğinde Windows 7 lansmanında olduğu gibi Atatürk Üniversitesi'nin öğrencileri yine bizi yalnız bırakmadılar.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Gençsen Geleceksin

Turkcell adına Gökhan Yıldız'ın gerçekleştirdiği konuşmadan sonra Turkcell'in Erzurum'daki çağrı merkezinden de kısaca bahsedip Microsoft ile ilgili kısma geçiş yaptık. Microsoft tarafındaki yeniliklerden de bahsedip çekilişimizi yaparak günümüzü tamamladık.

Kalabalık bir izleyici kitlesi ile etkinliği gerçekleştirmiş olmak ve sonrasında gelen sorularla oldukça keyifli bir gün geçirdim. Atatürk Üniversitesi'ndeki öğrenci arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca gün boyunca ilgilerini esirgemeyen üniversitedeki görevli arkadaşlara ve en önemlisi sevgili Hüseyin Durmuş'a teşekkür ederim.

Etkinlikle ilgili  fotoğraflara Facebook'tan ve Skydrive'dan ulaşabilirsiniz.

Comments