Gençsen Geleceksin 3.0 - İstanbul Bilgi Üniversitesi

Gençsen Geleceksin 3.0 etkinlikleri kapsamında 15 Nisan Perşembe günü İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeydik.

Bilgi Üniversitesi'nin benim için ayrı bir yeri var. Yaklaşık 4,5 yıl Bilgi Üniversitesi'nde çalışmış ve aynı zamanda bu çalışma sırasında Bilgi e-MBA bölümünde yüksek lisansımı tamamlamıştım. Dolayısıyla Bilgi Üniversitesi'nde etkinlik olacağını öğrendiğimde konuşmacı olmayı istemiştim.

Etkinlik günü birkaç saat öncesinden gidip okuldaki eski çalışma arkadaşlarım ile görüşüp sohbet etme fırsatı buldum. Eski günleri biraz da olsa yâd etmiş olduk.

Etkinlik saati geldiğinde, bize yardımcı olan arkadaşımız Özhan Sisic ile etkinliğin yapılacağı salona geçip hazırlıklarımızı tamamladık. Etkinlikte bizi Bilgisayar Bilimleri ve  İşletme Enformatiği bölümü öğrencileri yalnız bırakmadı.

Gençsen Geleceksin 3.0 - Bilgi Üniversitesi

Konuşmam devam ederken salona İşletme Enformatiği koordinatörü, MBA'den hocam olan Murat Albayrakoğlu'nun gelmesi benim için çok hoş bir süpriz oldu. Kendi hocamın önünde anlatmak garip gelse de gurur vericiydi de bir yandan.

Program sonrasında hocamla sohbet etme imkanı da bulduk. Ayrıca öğrenci arkadaşlardan gelen soruları da cevaplamaya çalıştım.

Hem çalıştığım hem öğrencisi olduğum Bilgi Üniversitesi'nde güzel bir gün geçirdim. Başta Özhan Sisiç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Etkinlikle ilgili fotoğraflara Facebook ve SkyDrive'dan ulaşabilirsiniz.

Comments

Pingbacks and trackbacks (2)+