Windows 7 uygulama uyumluluğu web semineri videosu

http://www.muammerbenzes.com/post/Uygulama-uyumlulugu-web-seminerim.aspx adresinden duyurduğum Microsoft Application Compatibility ile Uygulama Uyumluluğunu Sınayın başlıklı web seminerini 22 Temmuz günü gerçekleştirdik.

İlk olması sebebiyle benim için oldukça heyecanlı geçen web seminerine tatil dönemi olmasına rağmen yüksek bir katılımın olması oldukça sevindiriciydi.

Bugüne kadar birçok seminer gerçekleştirdim, hiçbirinde bu web semineri kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Karşında birileri olmadan konuşmak oldukça zormuş :) Umarım katılanlar heyecanımı mazur görmüşlerdir.

Seminerin videosunu aşağıda seyredebilirsiniz :

Live Meeting ile gerçekleştirdiğimiz seminerin çekimi Microsoft tarafından yapılıyor. Ancak nedense kalite konusunda biraz sıkıntılar var, sanırım Internet üzerinden olduğu için takılmalar olmaması için kaliteyi biraz düşürüyorlar.  Bundan sonraki web seminerlerini kendim ayrıca kaydetmeyi düşünüyorum :)

https://www506.livemeeting.com/cc/wwe_uk/view?cn=guest&id=1032421837&pw=BABF77C2 adresinden Live Meeting ile biraz daha kalite versiyonunu seyredebilirsiniz.

 

Comments