Web Programcıları Platformu etkinliği gerçekleşti

http://www.muammerbenzes.com/post/Web-Programcilari-Platformu-etkinliginde-konusmaciyim.aspx adresinde duyurduğumuz Web Programcıları Platformu'nun etkinliğini dün İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik. Oldukça yararlı olduğunu düşündüğüm etkinlikte birçok yeni arkadaş ile tanışma fırsatı bulmuş olduk.



Web Programcıları Platformu, İstanbul Teknik Üniversitesi, 24.01.2009


Konuşmamda Microsoft'un açık kaynak stratejilerinden ve Windows üzerinde PHP çalıştırmanın avantajlarından ve nasıl yapılabileceğinden bahsettik. Konuşmada kullandığım sunum dosyasını aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz :

PHPonWindows.pptx (2,96 mb)

Etkinlik sonrasında dağıttımız değerlendirme formlarını dolduran arkadaşlara ise Windows 7 Beta DVD'si verdik. Bu arkadaşlar için ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum : Dağıtılan DVD'lerin üzerinde CD key yer almıyor. Bu şekilde beta'yı kurduğunuzda aktivasyon yapmadan 60 gün süre kullanılabiliyor. Windows 7 Beta başlıklı yazımda belirttiğim işlemleri yaparak CD key alıp aktive ederek elinizde betanın geçerlilik süresi olan 01 Ağustos 2008 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Etkinlik ile ilgili diğer fotoğraflara bu linke tıklayarak  ulaşabilirsiniz.

Comments