Gençsen Geleceksin 3.0 - Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü

Gençsen Geleceksin 3.0 etkinlikleri çerçevesinde dün Gebze'deydik.

Etkinlik saati ile ilgili bir yanlış anlama neticesinde, Turkcell konuşmacısı Ahmet Akan ile birlikte etkinlikten yaklaşık 2 saat kadar önce okuldaydık. Okulda bizi IEEE başkanı sevgili Haluk Oral ve Muhammed Emin Kartal karşıladı.

Kısa bir okul turundan sonra yemekhaneye geçtik ve okulun güzel yemeklerinin tadına bakma şansına da erişmiş olduk. Güzel bir kampüs içerisinde yeralan okulun yemekhanesi ve yemeklerde gayet güzeldi :)

Yemek sonrasında Bilgisayar Klubü Başkanı ve geçtiğimiz yıl GYTE'de MSP olan Ömer Faruk Özdemir ile sohbet etme imkanı da yakaladık.

Sonrasında artık sıra etkinliği gerçekleştirmeye gelmişti. Kısa bir hazırlıktan sonra öncelikle Turkcell adına Ahmet Akan sunumunu gerçekleştirdi. 10 dakikalık bir aradan sonra da Microsoft teknolojileri ile ilgili konuşma sırası bana gelmişti. 

GYTE öğrencilerinin aktif katılımları ve sordukları güzel sorular ile benim için gayet keyifli ve başarılı bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinlik sonunda da her zamanki gibi 100 MB'lık Internet paketleri ile Turkcell VINN Modem dağıtımlarını gerçekleştirdik.

Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan Bilgisayar Klubü Başkanı Ömer Faruk Özdemir'e, IEEE Başkanı Haluk Oral'a ve Muhammed Emin Kartal'a çok teşekkür ederim.

Etkinlikle ilgili tüm fotoğraflara Facebook'tan ulaşabilirsiniz.

Comments