Doğuş Üniversitesi 2. Bilişim Günleri - Bilişimde Kariyer sunumum

Doğuş Üniversitesi'nde IIS ve Webmatrix anlattığım etkinliğin ardından bu sefer de Doğuş Üniversitesi 2. Bilişim Günleri'nde "Bilişimde Kariyer" başlıklı sunumunu gerçekleştirdim.

Doğuş Üniversitesi Bilişim Günleri, 12-13-14 Nisan tarihlerinde yoğun bir programla gerçekleştirildi. Bu programın içerisinde açılış konuşmasından sonra ilk konuşmacı olarak yer aldım.

Etkinlik içerisinde kariyer ile ilgili konuşmayı yapmaktaki amacım bilişim ile ilgili kariyer yapmak isteyen arkadaşlara mümkün olduğunca bilişim alanındaki kariyer imkanlarını göstermek ve bunlar hakkında bilgiler aktarmaktı.

Sunum içerisinde sırayla aşağıdaki başlıkları ele almaya çalıştım :
- Nereden başlamalı?
- Çalışma alanları ve görevler
- Ne yapmalıyım?
- Kariyer planlama

Çalışılabilecek alanlardan ve getirdiği görevlerden bahsederken, bunca yılın vermiş olduğu tecrübeyi ve arada yaşanılan bazı olayları da aktarmaya çalıştım. Son olarak tavsiyeleri de sıralayıp sunumumu tamamladım.

Sunumu tecrübeleri hocalarımızın karşısında yaparken heyecanlanmadım desem yalan olur. Sunum sonunda onların takdirlerini almış olmak benim için çok güzeldi.

Organizasyona katılmama sağlayan Işıl Coşkun'a, organizasyonu gerçekleştiren hocalarımız ve öğrenci arkadaşlarımıza ve katılan tüm öğrenci arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.

Comments

Pingbacks and trackbacks (1)+