INETA Türkiye Yazılımcılar İzmir'de buluşuyor etkinliğinin ardından

INETA Türkiye Yazılımcılar İzmir'de buluşuyor! başlığı ile duyurduğum etkinliği geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdik. Bu etkinlik ile INETA Türkiye bünyesinde uzun zamandır gerçekleştiremediğimiz etkinliklere tekrar başlamış olduk.


INETA İzmir dinleyicilerinden bir kesit

İki gün boyunca INETA konuşmacılarımız olan Daron Yöndem, Fatih Boy, Mahmut Temur ve Sertay Halka ile birlikte birçok konuya değinme fırsatı bulduk. Katılımcılarımızın bir kısmının çevre illerden ve İstanbul'dan geliyor olması ve bizi can kulağı ile dinlemeleri motivasyonumuzu inanılmaz artırdı!

Etkinlik içerisinde ben de Yazılımcılar için Windows 8'de Hyper-V başlıklı oturumumu sundum. Katılımcılarımızın ilgileri ve güzel soruları ile süper eğlenceli bir sunum gerçekleştirmiş oldum.


Yazılımcılar için Windows 8'de Hyper-V oturumum

Toplamda on oturum gerçekleştirdiğimiz etkinlik içerisinde en çok ilgiyi panel kısmının almış olması da bizim için ilginç ama bir o kadar da sevindiriciydi. Sanıyorum bu tip etkinliklerde panel yapmaya çalışıyor olacağız. Panelin video kayıtlarını da aldık, o kaydı da en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.


INETA İzmir etkinliği paneli

Etkinliğe katılan ve bizi iki gün boyunca yalnız bırakmayan, sordukları sorularla bizi motive eden katılımcılara çok teşekkürler... Etkinliğin organizasyonunda emeği geçen başta MSP arkadaşlarımız Gazi Uslu ve Öykü Küçet olmak üzere tüm öğrenci arkadaşlara da teşekkürler... Aynı şekilde organizasyonu gerçekleştirmemizi sağlayan sponsorumuz Bemar Kariyer Okulu'na da teşekkürler...

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara Facebook'tan ulaşabilirsiniz.

INETA Türkiye tarafında süprizlerimiz devam edecek! Yakında farklı şehirlerde yeni etkinliklerle görüşmek üzere...

 

Comments