Fırat Üniversitesi IEEE Geleceğine Yön Ver! etkinliğindeydim

Bu aralar etkinlikleri biraz hızlandırdık. Erciyes Üniversitesi ACM Akademik Seminerler Serisi, INETA Türkiye Yazılımcılar İzmir'de buluşuyor derken bu sefer de Elazığ'daydım.

Fırat Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu'nun davetlisi olarak 12-13 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdikleri "Geleceğine Yön Ver!" etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldım.

İki gün boyunca birçok profesyonelin öğrencilere okul sonrası için bilgilerini ve tecrübelerini aktarmaya çalıştığı bu etkinlikte ben de "Bilişimde Kariyer Alternatifleri" başlıklı sunumum ile BT sektöründe farklı iş olanaklarını ve neler yapabileceklerini aktarmaya çalıştım.


Geleceğine Yön Ver! etkinliğindeki sunumum

Etkinliğe öğrenci arkadaşlarımızın geniş katılım göstermiş olması çok sevindiriciydi. Fırat IEEE'deki arkadaşlardan aldığım bilgilere göre iki günde toplam 1000'den fazla öğrenciye ulaşılmıştı. Sunumu dinleyen arkadaşların aynı zamanda soruları ve yorumlarıyla katkıda bulunmasıyla benim için süper bir sunum gerçekleştirmiş oldum.


Geleceğine Yön Ver! katılımcıları...

Sunum sonrasında salon dışında da öğrenci arkadaşların sorularına cevap vererek geçirdiğim yaklaşık 2 saatlik süre de benim için süperdi!

Etkinlik sonrası tüm Fırat IEEE ekibinin toplanıp etkinlik ile ilgili değerlendirme yaptığı anı da yakalama fırsatım oldu.


Fırat IEEE etkinlik sonrası toplantısı

Bu organizasyonu gerçekleştiren başta başkanları Alperen Fırat olmak üzere 65 kişilik dev kadroyu tebrik ediyorum! Bu kadar kalabalık bir ekibin, iki gün boyunca durmak dinlenmek bilmeden çalışması ve kusursuz bir organizasyon gerçekleştirmiş olması, birçoğumuza bile örnek olacak düzeyde... Tekrar tebrikler ve teşekkürler...

Elazığ'da süper bir gün geçirdim! dedim ya. Süprizler bitmedi! Etkinlik sonrasında bir de Elazığ'daki TV kanallarından biri olan Kanal 23'te Detay Haber isimli programa canlı yayın konuğu oldum. Onun videosunu da en kısa sürede yayınlayacağım!

Etkinlik ile ilgili fotolara benim albümümden ve Fırat IEEE Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

Comments