INETA Türkiye Yazılımcılar Ankara'da buluşuyor etkinliğinin ardından

INETA Türkiye Yazılımcılar Ankara'da buluşuyor etkinliğini bir süre önce duyurmuştum. Etkinliğimizi kazasız-belasız ve süper bir şekilde tamamladık :)


INETA Ankara etkinliği katılımcılarından bir kesit

İki günlük etkinlikte Daron Yöndem, Fatih Boy ve ben toplamda 9 oturum sunup, ayrıca süper bir panel gerçekleştirdik! Katılımcılardan gelen süper sorularla müthiş keyifli bir panel oldu :)


Panelden bir an...

Etkinlik içerisinde Windows 8'de Yazılımcılar için Sanallaştırma : Hyper-V, IIS ile hata giderme maceraları ve ASP.NET'te yüksek performans yollarında başlıklı oturumlarımı sundum.


IIS 7.5 ile Hata Giderme Maceraları oturumum

Ankara etkinliğimizin kuşkusuz en ilgi çeken bölümü sevgili Fatih'in RoboSapien isimli robotuyla gerçekleştirdiği Kinect demoları oldu :) Fatih'in Kinect aracılığıyla sesli ve hareketleriyle RoboSapien'i hareket ettirmesini hepimiz büyük bir merak ile takip ettik!


Fatih Boy & Kinect & RoboSapien

Etkinliğe katılan herkese çok teşekkürler.. Etkinlik organizasyonunda en başından beri yanımızda olan ve etkinlik boyunca da bizi yalnız bırakmayan sevgili MSP arkadaşımız Beraat Aldemir'e de ayrıca çok teşekkürler...

Etkinliği gerçekleştirmemiz için yardımlarını esirgemeyen ve sürekli yanımızda olan Microsoft Türkiye'ye ve BT Akademi'ye de çok teşekkür ederiz.

Etkinlik fotoğraflarına Facebook'tan erişebilirsiniz.

INETA Türkiye olarak, İstanbul etkinliğimizi de kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. İstanbul'da görüşmek üzere...

 

Comments