Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Gelişim Günleri 2012'deydim

Süper bir gündü, süper bir etkinlikti! :)

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne ve Trabzon'a ilk defa Kasım 2009'da Windows 7 Akademik Lansmanı için gitmiştim. Aradan geçen iki yıldan sonra bu sefer Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik - Elektronik Kulubü'nün davetlisi olarak Kariyer Gelişim Günleri 2012 için gittim.

Toplamda üç gün sürek Kariyer Gelişim Günleri'nde son günün sabahında yer aldım. Osman Turan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikler için salona gittiğimde açıkçası bu salon nasıl dolar? sorusu kafamı meşgül etmişti. Ancak öğrenci arkadaşlarımızın olağanüstü ilgisiyle sadece dolmakla kalmadı, aynı zamanda ayakta kalanlar bile oldu :)

Sunumumda INETA'dan, neler yaptığımızdan, ekibimizden bahsettikten sonra MVP programına da değindim. Sonrasında öğrenci arkadaşlarımızın kendilerini geliştirmek için yapabileceklerinden, Microsoft tarafında sunulan fırsatlardan ve belirli hedeflere ve başarıya ulaşmak için dikkat edilmesi gerekenlerden bahsettim.

Toplamda 500'ün üzerinde kapasitesi olan salonun dolu olması ve arkadaşlarımızın toplam 1,5 saatlik süre boyunca ilgiyle dinliyor olmalaları benim için çok sevindiriydi. Sunum sonrasında gelen sorular da ilgierini ispatlar nitelikteydi.

İlk gelişimde gezme fırsatı bulamadığım Trabzon'da etkinlik sonrası Sera Gölü'ne ve Boztepe'ye gitme fırsatı yakaladık. Böylece az da olsa Trabzon'da gezme fırsatı bulmuş oldum. Bir ara fırsat bulup Sümela, Uzungöl, Akçaabat vs. gezmek istiyorum :)

Gün sonunda organizasyon ekibinin düzenlemiş oldukları yemeğe beni de davet etmiş olmaları da ayrı bir süprizdi. Yemek sırasında da ekipteki arkadaşlar ile sohbet etme imkanını bulmuş olduk böylece.

Bu etkinliğe katılmamı sağlayan MSP arkadaşımız Nagihan Sema Kudu'ya ve etkinliği düzenleyen tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara Facebook'tan ulaşabilirsiniz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde başka etkinliklerde görüşmek üzere...

 

Comments

Comments (2) -

Nagihan Sema Kudu
Harika bir sunum yaptınız , bizi kırmayıp etkinliğimize geldiğiniz için teşekkür ederiz .
MuammerBenzes
@Nahigan : Benim için de müthiş keyifliydi. Çağırdığınız için asıl ben teşekkür ederim...