INETA Türkiye'deki değişiklikler ve yeni katılımlar

2011'in son günlerinde INETA Türkiye'deki değişiklikleri ve INETA Türkiye Başkanı olduğumu duyurmuştum. Bugüne kadar INETA Türkiye sitesinden, Facebook ve Twitter hesaplarımızdan da görebileceğiniz / görebildiğiniz gibi  birçok etkinlik gerçekleştirdik!

Büyük etkinliklerimiz
- Yazılımcılar İzmir'de buluşuyor!
- Yazılımcılar Ankara'da buluşuyor!
- Yazılımcılar İstanbul'da buluşuyor!
- Yazılımcılar Kayseri'de buluşuyor!
- Windows 8 Workshop

 Üniversite etkinliklerimiz
- Yalova Üniversitesi
- Kültür Üniversitesi MYO
- Kültür Üniversitesi
- İstanbul Üniversitesi BÖTE 

Çalışmalarımıza devam ederken, INETA bünyesinde dinamizmin getirdiği yeni katılımlar, görev değişiklikleri de söz konusu oluyor kaçınılmaz olarak :)

Görev değişikliği
Yeni döneme başlarken Teknik Topluluklar Yöneticisi olarak görev alan Mahmut Temur, görevini 1 Nisan itibariyle Engin Polat'a devretmişti, onu da bu vesile ile duyurmuş oluyorum. Mahmut'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Engin'e de devraldığı bayrağı daha ileriye götürmek için çok çalışmak düşecek gibi görünüyor :)

Yeni konuşmacılarımız
Oldukça güçlü ve geniş olan konuşmacı ekibimize yakın zaman içerisinde Sharepoint tarafında MVP ünvanına sahip Burak Batur ve DeveloperMania adlı teknik topluluğun lideri Volkan Atasever'de katıldı. Bundan sonraki etkinliklerimizde Burak ve Volkan'ı da görüyor olacaksınız.

Yeni teknik topluluklarımız
INETA üyesi teknik topluluklar arasına yakın zamanda Erciyes Üniversitesi ACM Öğrenci Topluluğu ve Yazılım Dilleri sitesi katıldı!

Şimdilik INETA Türkiye tarafındaki değişiklikler ve yenilikler bu kadar :)

Destekleyen herkese çok teşekkürler... Yeni etkinlikler ile sizlerin karşısında olmaya devam edeceğiz! Bizi takip etmeye devam edin ;)

Comments