INETA Türkiye'deki değişiklikler ve yeni görevim

Yaklaşık üç yıldır bünyesinde yer aldığım INETA Türkiye ile ilgili değişiklikleri buradan duyuruyor olmak benim için çok önemli! INETA Speaker olarak başladığım yolculuk, iki yıl öncesinden beri Başkan Yardımcısı olarak devam ediyor. Bu süreç; Daron gibi bir arkadaş ve daha da önemlisi dost kazanmama, birçok noktada da yeni şeyler öğrenmeme vesile oldu.

Daron'un da bahsettiği gibi bu dönem içerisinde birçok etkinlik yaptık, yeni ve farklı bişeyleri de ortaya koyduk :)  Bunların hepsinde olamasam da INETA Capital Hit, INETA NEXT Hit Diyarbakır, INETA NEXT Hit İstanbul  ve INETA İzmir gibi birçok etkinlikte hem organizasyon aşamasında hem de konuşmacı olarak yer almak inanılmaz keyifliydi!

Görev değişikliğim
1 Ocak itibariyle Daron'un INETA MEA Başkanı olarak yeni maceralara yelken açmasıyla, INETA Türkiye'de bayrağı ben devralıyorum. Bu kadar başarıya imza atmış bir başkanın arkasından geliyor olmak aslında bir yandan zorluklar içerse de :) çıtayı daha da yükseltmek için bir nevi sürükleyici de olacak. Bu süreçte bana ve yeni ekibimize oldukça iş düşecek :)

Yeni ekibimiz
INETA Türkiye içerisinde bu süreçte Yönetim Kurulu'nda bazı değişikliklerimiz oldu. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, ilerleyen süre içerisinde muhtemelen bazı süpriz isimleri de bu kadroya dahil edeceğiz.

AAynı şekilde konuşmacı listemizi de yeni katılımlarla genişlettik ve güçlendirdik. Konuşmacılarımız ile yeni, heyecanlı ve süprizler ile dolu bir INETA Türkiye ortaya koymak istiyoruz!

Cevap hakkımı kullanayım :)
Daron'un yazısı içerisinde şöyle birşey geçiyor : "Özünde 100% bir yazılımcı olmasa da :) uzmanlık alanı ITPro tarafı olsa da".

Her ne kadar Daron bunu fazla bilmiyor olsa da, birçok kişi de bu yönümle görmemiş olsa da çalışmaya başladığım yıllarda, ilk bir-iki yıl tam zamanlı olarak yazılım geliştirdim. Delphi ile başlayan süreç, ASP ile ve sonrasında ASP.NET ile devam etmişti. Bugün geldiğimiz noktada son 10 yıldır IT Pro tarafında çalışıyorum.  Ancak bu  halen zaman zaman ufak çaplı (en azından kendi blogum tarafında) kodlama yapmamı engellemiyor. En azından teknolojiyi takip etmeye devam ediyorum :)

Tüm bu değişiklikler, yenilikler ve heyecanımız ile herkes için güzel, mutlu, huzurlu ve INETA'lı günler diliyorum!

 

Comments

Comments (6) -

Kemal Can Kara
Siz samimi dürüst çalışkan meleklere çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde başarılar dilerim hocam. Hayırlı olsun.
cem sayın
yeni görevinizde başarılar dilerim hocam, daha nice etkinliklerde görüşmek üzere Smile
Daron Yöndem
Muammercigim, gorevinde süper başarılı olacağından adım gibi eminim. ;) Cevap hakkına gelince Smile benden farklı birşeyi söylememissin ki? Zamanının 100% unu yazilim gelistirmeyle ilgilenerek harcamıyorsun Smile uzmanlık alanın ITPro değil mı? Smile yoksa C# veya VB mı uzmanlık alanın ;) yıllardır sakladin mı o cevherleri bizden Smile

Bence ITPro tarafındaki uzmanlığın yeni rolünde INETA'ya benden çok farklı bir perspektif getirmeni sağlayacaktır.

Tekrar basarılar ;)
MuammerBenzes
@Daron : Teşekkürler...
Evet, çok farklı bişey söylemedim. Ama en azından hiçbirşey bilmiyorum değil demek istedim Smile Tabii ki C# veya VB'de uzmanım diyemem ancak en azından olayın ne olduğuna yabancı kalmıyorum diyelim Smile
Jamshid HASHIMI
Yeni gorevinizde basarilar dilerim hocam.
MuammerBenzes
@Jamshid : Teşekkür ederim...