Hacettepe IEEE Computer Society '10

Hacettepe Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu'nun düzenlemiş olduğu Computer Society '10 etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldım.

Hacettepe IEEE Öğrenci Kolu, 7-8 Aralık tarihlerinde hem teknik hem de kariyer ile ilgili konuları içeren iki günlük bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlikte Hacettepe Üniversitesi MSP'si olan Melike Özdemir'in devreye girmesiyle Microsoft Türkiye'den Şevket Güler ve ben etkinlikte konuşmacı olarak yer aldık.

Etkinlikte ilk olarak Microsoft Türkiye Platform Stratejileri Yöneticisi Şevket Güler; Microsoft, Açıklık ve Açık Kaynak başlığı altında Microsoft'un açık kaynağa yaklaşımından ve Microsoft tarafındaki açık kaynak ile ilgili gelişmelerden bahsetti.

Şevket Güler

Kısa bir aranın ardından ben de PHP on Windows başlıklı oturumda PHP uygulamalarının Windows üzerinde yayınlanması ile ilgili gelişmeleri aktardım. WebPI + WebMatrix başlıklı oturumda da yazılım geliştiriciler için kolaylıklar getiren iki üründen bahsettim.

Bizler için gelişmeleri üniversitedeki öğrenci arkadaşlarımıza aktarmak ve onlarla buluşabilmek adına güzel bir etkinlikti. Bu etkinlikte yer almamızı sağlayan MSP arkadaşımız Melike Özdemir'e ve IEEE Öğrenci Kolu'na tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Etkinlikle ilgili fotoğraflara Facebook ve Skydrive üzerinden ulaşabilirsiniz.

Comments