Gençsen Geleceksin 4.0 - İzmir Ekonomi Üniversitesi

Gençsen Geleceksin 4.0 etkinliklerinde Ege Üniversitesi'nden sonra aynı gün İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeydik.

Ege Üniversitesi'ndeki etkinliği tamamladıktan sonra MSP arkadaşlarımız Umut Çetin ve Alper Özcan ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne doğru yola düştük. Çevreyolunu kullanıp, İstanbul'daki gibi bir trafik de olmadığı için kısa süre içerisinde okula vardık. Okulda bizi MSP arkadaşımız Duygu Demirbaş karşıladı. Hemen salona geçip hazırlıklarımızı tamamlamaya giriştik.

Etkinlik vakti geldiğinde öncelikle Microsoft Akademik Programlar Yöneticisi Mehmet Tunçkanat ve Yrd. Doç. Dr. Coşkun Atay hocamız etkinlik ile ilgili kısa birer açılış konuşması yaptılar.

Açılış konuşmalarının sonrasında Turkcell'den Serdar Şimşek sunumunu gerçekleştirdi. Sonrasında ara vermeden devam edip Microsoft tarafında da ben sunumunu gerçekleştirdim.

Sunum sonrasında yine hediyelerimizi dağıtarak etkinliği bitirdik.

Etkinlik bittiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi MSP'lerinden Jamshid Hashimi ancak ulaşabilmişti. Jamshid'i de alarak diğer MSP ve bize katılmak isteyen arkadaşlarla beraber Alsancak'a günün yorgunluğunu atmaya ve yemek yemeye gittik.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde de bizi yalnız bırakmayan tüm öğrenci arkadaşlara ve hocamız Yrd. Doç Dr. Coşkun Atay'a çok teşekkür ederim.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara Facebook ve Skydrive üzerinden ulaşabilirsiniz.

Comments