Windows 7 uygulama uyumluluğu web seminerim

Çeşitli etkinlikler ile sizlerin karşısında yer almıştım. Bu sefer farklı bir konuda ve farklı bir platformda karşınıza çıkıyorum :) Windows 7 üzerinde uygulama uyumluluğundan bahsedeceğim bu etkinlik 22 Temmuz Çarşamba günü saat 14'de sanal olarak gerçekleşecek. Evet, bir web seminerinden bahsediyorum... İlk web seminerim olduğu için açıkçası biraz heyecanlıyım :)

Windows 7'nin çıkışı yaklaşıyor. Beta aşamasından beri test eden ve günlük kullanımında Windows 7 tercih eden bir kullanıcı olarak nihai sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. Getireceği yeni özellikler hayatımızda yepyeni pencereler açacak. Elbette yeni bir işletim sisteminin çıkıyor olması aynı zamanda eskiye dönük uyumlulukla ilgili soruları da beraberine getiriyor. "Yıllar öncesinde yazılmış ve eski işletim sistemimiz ile problemsiz çalışan uygulama acaba Windows 7 ile çalışacak mı?" gibi sorular IT ekiplerinin aklına takılmaya devam ediyor.

"Uyumlu olmayan uygulamaları nasıl çalıştırabiliriz, bunlar için alternatiflerimiz nelerdir?" gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağımız bu web seminerinde bu işlemler  için en büyük yardımcımız olan Application Compatibiliy Toolkit(ACT)'den de ayrıntılı olarak bahsedeceğiz.

İlk defa bir web seminerinde konuşmacı olmanın verdiği enerji ile çalışmalara tam gaz devam ediyorum :) Umarım herkes için faydalı bir seminer olur...

Web semineri ile ilgili ayrıntılı bilgiye Microsoft Application Compatibility ile Uygulama Uyumluluğunu Sınayın linkinden ulaşıp kayıt yaptırabilirsiniz.

Comments