Windows 7 ile keyifli 7 saat

Cumartesi günü oldukça keyifli bir gün geçirdik. Hem yazılım geliştiricilere hem de IT Pro'lara hitap eden etkinlik beklenenin üzerinde bir katılımla gerçekleşti. Özellikle IT Pro tarafında 70 kişilik salona sığmayıp neredeyse salon dışına kadar taştık :)

Windows 7 ile 7 saat

Etkinlikle IT Pro tarafında biz oldukça keyifli vakit geçirdik. Oturumlar oldukça aktif katılımlı bir şekilde gerçekleşti. Katılan herkese çok teşekkürler...

Katılımın yüksek olması nedeniyle görevlilerin de ikazıyla yemek vakitlerini ayırdık. İyi ki de ayırmışız yoksa kuyruk hiç bitmeyecekti. IT Pro tarafının yemeğe çıkmasıyla oluşan kuyruğun sonunun gelmesi oldukça vakit aldı :)

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Daron Yöndem, Burak Selim Şenyurt, Mesut Aladağ ve Baki Onur Okutucu'ya tekrar teşekkürler... Ayrıca her zaman olduğu gibi yanımızda olan ve "fahri official" fotoğrafçımız Tuba Çebi'ye de teşekkürler...

Tuba'nın çektiği fotoğrafların tamamına http://cid-ea80e3659ed31753.skydrive.live.com/browse.aspx/Windows%207%20ile%207%20saat adresinden ulaşabilirsiniz. Bunların içinden seçtiğim fotoğraflara ise http://cid-07dea856b1de93aa.skydrive.live.com/browse.aspx/Windows7ile7Saat ve http://www.facebook.com/album.php?aid=127290&id=719269147 adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik boyunca gerçekleştirdiğim oturumlara ait sunum dosyalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :
Windows7ile7Saat-Sunumlar.7z (1,41 mb) (Dosyayı Winrar veya 7-zip programları ile açabilirsiniz)

Comments

Comments (2) -

Serhat
Hocam merhabalar.Mesut hocamada sizede çok çok teşekkürler.O gün de belirttiğim üzere baya faydalı bir seminer oldu.Diğer seminerlerinizi görmek ve katılabilmek temennisi ile.

Serhat
MuammerBenzes
Teşekkürler Serhat, faydalı olmasına sevindim...

Diğer etkinlikleri de blogdan takip edebilirsin.

Muammer