Organik Yazılım Günü'nün ardından

http://www.muammerbenzes.com/post/Organik-Yazilim-Gunu.aspx adresinden duyurusunu yaptığım Organik Yazılım Günü oldukça farklı bir atmosferde gerçekleşti :)

Sabah etkinlik için Yıldız Teknik Üniversitesi'ne gittiğimde konuşmacılar ve gelen ziyaretçiler kapıda bekliyordu. "Kapılar açılmamış" herhalde diye düşünürken trafo patladığı için elektriğin olmadığı bilgisi geldi. Düzeltilir ümidiyle biraz bekledikten sonra problemin çözümünün öğleden sonrayı bulacağını öğrendiğimizde Orta Bahçe isimli mekana geçtik hep beraber.


"Lisanslama modelleri sohbeti ve organik elmalar :)"

Masaları birleştirip sohbete koyulduk. Oldukça eğlenceli ve yararlı geçen konuşmada açık kaynak yazılım geliştirme, lisanslama modelleri gibi konulara daldık ve öğle saatlerini bulduk. Sonrasında yemek için Beşiktaş'e indik. Yemek sırasında elektriklerin gelmesinin uzun süreceği bilgisini alınca geri dönmeden Starbucks'da yaklaşık olarak 16'ya kadar sohbete devam ettik.

Yaşanılan tüm aksiliklere rağmen oldukça keyifli geçen etkinliği elektriklerin olduğu bir gün tekrarlamak düşüncesindeyiz.

Tüm günün en anlamlı kısmı olan organik Fuji elmalarımız çok beğenildi :) Burak Selim Şenyurt'a teşekkürler elmalar için...

Etkinlik sırasında çektiğim fotoğraflara http://www.facebook.com/album.php?aid=122624&id=719269147 ve http://cid-07dea856b1de93aa.skydrive.live.com/browse.aspx/OrganikYazilimGunu adreslerinden erişebilirsiniz.
Comments