Congratulations 2009 Microsoft MVP

Bugün Microsoft'tan bu başlıkla bir mail aldım. Geçtiğimiz ay içerisinde MVP'lik için aday gösterilmiş ve sürecin işleyebilmesi için gerekli formları doldurup göndermiştim.

Formları doldurup gönderdim ama MVP olmaya lâyık görüleceğimi düşünmemiştim. Mail posta kutuma düştüğünde, başlığı görünce bir an için 1 Nisan şakası olduğunu zannettim :) Ancak mailin içeriğini okuyunca gerçek olduğunu anladım.

Mailin içeriğine kısaca bakacak olursak, şöyle yazıyor : "Tebrikler! 2009 MVP ödülünü sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ödül; kaliteli ve gerçek dünya deneyimlerini aktif olarak diğerleri ile paylaşan teknik topluluk liderlerine verilmektedir... Teknik liderdiğiniz için teşekkür ederiz."

Herhangi bir karşılık beklemeden yaptığınız paylaşımlar neticesinde böyle bir ödül almak ve bu cümleleri duymak eminim herkes için keyif vericidir. Türkiye'de bilgi paylaşımının öncülerinden olan www.aspnedir.com ile başladığımız paylaşım serüveninde bu ödülü almak benim için gurur verici.

Bu ödülü alabilmem için beni cesaretlendiren ve aday gösteren sevgili dostum Nuri Çankaya'ya, Microsoft'tan sevgili Şevket Güler'e ve MVP Lead'imiz Baransel Doğan'a teşekkür ederim.

Yazının içeriğinde belirttiğim gibi MVP'lik aslında bir ödül. Bir yıl içerisinde yapılan paylaşımları ödüllendirmek amacıyla oluşturulan bir program. Bu ödülü almanın verdiği heyecan ile insanın paylaşma isteği daha da artıyor :)

Comments