Microsoft Türkiye Yaz Okulu 2010 - İstanbul - Teknik Gezi

Microsoft Yaz Okulu İstanbul ayağı ile ilgili bilgileri daha önce Microsoft Yaz Okulu 2010 - İstanbul başlık sayfada paylaşmıştım. Yaz Okulu'ndaki arkadaşlar ile bu yıl bir ilke imza atarak yeni birşeyler yaptık : Datacenter ziyareti

Ziyaretteki amacımız Yaz Okulu'nda anlattığımız teknolojilerin uygulandığı bir ortamı görmek ve konuyla ilgili bilgiler alabilmekti. Bu düşünceler ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizi hosting konusunda Microsoft Gold Certified Partner firmalardan biri olan Radore Hosting firmasına yaptık.

Radore'de Yaz Okulu öğrencileri bilgi alırken
Radore'de Yaz Okulu öğrencileri bilgileniyor...

Bizi Radore Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ İçöz, 2009-2010 dönemi MSP'lerinden ve Windows Sistem Yöneticisi Yusuf Öztürk, Linux Sistem Yöneticisi Can Özokur, Network Yöneticisi Türker Ucun ve diğer Radore çalışanları  karşıladı. Öncelikli olarak Göktuğ İçöz'den firma, yaptıkları, çalışma sistemleri gibi konularda bilgiler aldık. Sonrasında datacenter içerisine girip sistemleri inceleyip, sistemlerin başında detaylı bilgiler edindik.

Datacenter'da bilgi alıyoruz...
Datacenter'da bilgi alıyoruz...

 Bilgi alışverişi devam ediyor
Bilgi alışverişi devam ediyor...

Sonrasında tekrar toplantı odasına döndük.Bu sefer sıra Yusuf'taydı. Radore'de kullandıkları Windows sistemleri ile ilgili detaylı bilgiler aktardı. Zaman zaman Can ve Türker'den de diğer konularda bilgiler almaya devam ettik.

Yusuf Öztürk, Windows sistemleri anlatıyor
Yusuf Öztürk Windows sistemleri anlatıyor

Bu gezi için bize kapılarını açan Radore'ye ve Radore'deki tüm arkadaşlara, Yaz Okulu'ndaki tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.

Teknik gezi sırasında çektiğimiz fotoğraflara Facebook ve Skydrive üzerinden erişebilirsiniz.

Comments

Pingbacks and trackbacks (2)+