Michael Platt ile Windows 8 Workshop

INETA Türkiye, bambaşka bir etkinlikte karşınızda! :)

Bugüne kadar birçok farklı etkinlik yaptık. Bu etkinliklerde çoğunlukla INETA Speaker'ları yer aldı. INETA Fazla Mesai adlı etkinliğimizde ise Microsoft'tan Suhail Dutta misafirimiz olmuştu. Windows 8 Workshop etkinliğimizde yine Microsoft Redmond'tan bir başka misafirimiz olacak : Michael Platt!

Michael Platt, Microsoft'ta Developer Platform & Evangelism (DPE)'de üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Microsoft içerisinde Bulut Bilişim ve son kullanıcı cihazları ile ilgili stratejik kararların alınması süreçlerinde liderlik yapıyor. Sektörde 35 yıldan fazla deneyimi olan birisinin tecrübelerinden de yararlanma fırsatımızın da olması etkinliği başka bir noktaya taşıyor :)

Etkinliğe gelecek olursak : tüm gün uygulamalı olarak gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar Windows 8 için uygulama geliştirme eğitimi alıp aynı zamanda uygulamalarını da geliştirme fırsatını bulmuş olacaklar. Programın detayları aşağıdaki gibi :

Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Not : Microsoft Türkiye'deki yeni güvenlik kuralları nedeniyle katılımcı sayımız 150 ile sınırlı. Bu sebeple acele etmenizde fayda var! :)

Etkinliğe gelirken laptoplarınızı yanınızda getirmeniz uygulamaları yapabilmek için önemli! Laptoplarda Visual Studio 11 ve mümkünse Windows 8 Consumer Preview kurulu olması gerekiyor.

Windows 8 Consumer Preview kurulum dosyalarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz :

Windows 8 Consumer Preview 32-bit İngilizce (2.5 GB) : http://bit.ly/win8cp-32bit
Windows 8 Consumer Preview 64-bit İngilizce (3.3 GB) : http://bit.ly/win8cp-64bit

Windows 8 için 32-bit ve 64-bit versiyonları için product key : DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Windows 8 Consumer Preview kurulumu ile ilgili Windows 8 Consumer Preview kurulumu başlıklı yazıdan faydalanabilirsiniz.

Visual Studio 11 Beta versiyonunu da bu linkten indirebilirsiniz : http://bit.ly/vs11-beta

Comments

Pingbacks and trackbacks (1)+